Tuulilasin vauriot

The Windshield Repair
Experts

Ajan mittaan hoitamattomana
pieninkin vaurio vaurioittaa koko tuulilasin.
Älä siis turhaan viivyttele, vaan soita
heti Novus ammattilaiselle.

*Särö *Tähtivaurio *Häränsilmä *Yhdistelmävaurio *Halkeama *Hevonsenkenkä *Viiksi *Enkelinsiivet *Pullonkorkki *Nirhama, *Kiveniskemä *Kolo… - pienikin kiven aiheuttama iskemävaurio tai särö voi ajan mittaan vaurioittaa koko tuulilasin. Different damages in the windshields: cracs, breaks: star, bulleye, combination break etc…- novus® repairs them!

Tuulilasikorjauksen tärkein tehtävä on estää tuulilasivaurion laajentuminen ja palauttaa lasin rakenteellinen vahvuus sekä parantaa vaurioituneen alueen optinen laatu ja tietysti täyttää katsastuksen vaatimukset. Tähän pystyvät novus® -koulutetut tuulilasikorjaaja-yrittäjä tiimimme jäsenet, sillä

N

Novus Inc. on ensimmäisenä maailmassa kehittänyt menetelmän korjata tuulilasien vauriot. » Lue lisää

Novus Inc. on ensimmäisenä maailmassa kehittänyt menetelmän korjata tuulilasien vauriot tuulilasia irrottamatta ja vuonna 1972 patentoinut sen ja kaikki siihen liittyvät laitteet ja tarvikkeet! Tämä ihme on kirjattu ”Kaiken maailman keksinnöt 1972 - 1988 – kirjaan!

O

Olennaisen tärkeässä roolissa ovat novus® – laadukkaat, testatut korjausaineet » Lue lisää

Olennaisen tärkeässä roolissa ovat novus® – laadukkaat, testatut korjausaineet, jotka ovat läpäisseet mm. amerikkalaisten, australialaisten, englantilaisten, saksalaisten sekä myös uusseelantilaisten rankoja iskutestejä lasin korjauksen jälkeisen lujuuden takaamiseksi.  Novus® -korjaus tehdään tuulilasia irrottamatta, jolloin tuulilasiin ja tiivistelistaan ei kosketa. novus® -korjaus on nopea. Keskimäärin n. 40 minuutin kuluttua tuulilasi on jälleen ehjä ja parhaimmillaan vauriokohta on lähes huomaamaton.(Suojathan vaurion suojateipillä – saat sen meiltä!)

V

Valontaitokerroin on mm. novus® - korjausaineissa on yksi ratkaisevista tekijöistä » Lue lisää

Valontaitokerroin on mm. novus® - korjausaineissa on yksi ratkaisevista tekijöistä, jotta saadaan aikaan lähes huomaamaton korjausjälki. Lisäksi Suomen liikenneministeriö ja Vakuutusyhtiöt arvostavat Novus® – ammattitaitoisia yrittäjiä, jotka pyrkivät aina ensisijaisesti korjaamaan tuulilasin vaurio eivätkä suoralta kädeltä suosittelee tuulilasin vaihtoa muka vaikean vaurion tähden.

U

Uudistuva, edistyksellinen on novus® - ammattilaisten verkosto. » Lue lisää

Uudistuva, edistyksellinen on novus® - ammattilaisten verkosto. Tärkeä on tietää, että kehitystyö jatkuu käsi kädessä uusien markkinoille tulevien tuulilasien tahdissa. Sen vuoksi Novus antaa kiveniskemävaurioille jopa sillä kolmen vuoden kirjallisen takuun.

S

Sinä ja autosi olette meille sydämen asia. Tule, novus® -ammattilaisten luona saat täyden palvelun. » Lue lisää

Sinä ja autosi olette meille sydämen asia. Tule, novus® -ammattilaisten luona saat täyden palvelun. Tuulilasikorjaus voi olla Sinulle jopa ilmainen, jos sinulla on LASIVAKUUTUS (kysy omalta vakuutusyhtiöltäsi). Lähes kaikki vakuutusyhtiöt maksavat tuulilasikorjauksen puolestasi, etkä menetä bonuksiasi hoidamme kaikki asiaan liittyvät seikat.   

®

Luota novus®  - lasiammattialaisiin! Luota menetelmän kehittäjän ja uudistajan yrittäjäverkostoon!

Autolasivakuutus & tuulilasikorjaus