Novus

Lasihionta

puh. 0400 202 479
novusinfo@novus.fi

Novus Lasihionta, Uusimaa       puh. 0400 253 478; lasinhionta@novus.fi
Markku Lanttola                          puh. 0400 266 270;     seinajoki@novus.fi

Kun naarmut,  hankaumat,  himmentymät,  kalkkivesi valumat,  ilkivaltanaarmut mm. parvekelaseissa, näyteikkunoissa, rakennuksissa jne. kiusaavat, niin ratkaisu on NOVUS lasinhionta!

Lasipinnat ja ikkunat ovat rakennusten ja muiden rakenteiden keskeisimpiä elementtejä, joiden tulisi olla optisesti virheettömässä kunnossa. Novus- lasinhiontajärjestelmä on maailman ainoa tunnettu varauksitta toimiva menetelmä, vaurioituneiden lasipintojen tehokkaaseen korjaukseen, joka toimii kaikissa lasityypeissä mm. karkaistujen, laminoitujen, lämpö-, värillisten kuin peilipintojen kunnostuksessa. Novus on ratkaisu, kun tarvitaan himmentymien, ilkivalta- tai muiden naarmujen, kalkkivesivalumajälkien poistoa. Kiitos Novus-menetelmän ainutlaatuisen ->ekologisuuden  ja-> suljetun järjestelmän hiottavaan ympäristö on aina PUHDAS ja PÖLYTÖN (ei roiske tai lasipölyhaittoja). Erinäiset taloyhtiöt ja laitokset, rakennusliikkeet, autoliikkeet, telakat kuin yksityishenkilötkin ovat päässeet Novus-menetelmän ansiosta merkittäviin ajallisiin ja rahallisiin säästöihin! Huomattavasti kalliimpi vaihtoehto onhan lasien ja ikkunaelementtien vaihto.

Novus -menetelmä soveltuu erinomaisesti seuraaviin korjattaviin kohteisiin:

  • rakennusten ikkunat, parvekeovet, -lasitukset
  • näyteikkunat
  • hissien lasit
  • lasipöydät
  • laivojen ikkunat
  • ajoneuvojen lasit

Novus –vakuumihionnan ansiosta vaurion korjauksen nopeus ja vaivattomuus paikanpäällä kohteessa tuovat merkittävää säästöä korjauksen kokonaiskustanuksissa. Siksi Novus -hionta onkin kiistämättä aina ylivoimaisesti PARAS ja järkevin vaihtoehto lasien kunnostuksille.