Novus

Lasihionta

Markku Lanttola                 puh. 0400 266 270; seinajoki@novus.fi
Novus  lasihionta               puh. 0400 253 478;  lasinhionta@novus.fi
puh. 040 5060 700

Naarmut,  hankaumat,  himmentymät,  kalkkivesi valumat,  ilkivaltanaarmut, parvekelaseissa, näyteikkunoissa, rakennuksissa ja kaikissa muissa lasipinnoissa?

Novus- lasinhiontajärjestelmä on maailman ainoa tunnettu varauksitta toimiva menetelmä, vaurioituneiden lasipintojen tehokkaaseen korjaukseen, joka toimii kaikissa lasityypeissä mm. karkaistujen, laminoitujen, lämpö-, värillisten kuin peilipintojen kunnostuksessa. Novus on ratkaisu, kun tarvitaan himmentymien, ilkivalta- tai muiden naarmujen, kalkkivesi-valumajälkien poistoa. Kiitos ekologisuuden ja suljetun järjestelmän se ei aiheuta kohteissa roiske- tai pölyhaittoja. Kuten hyvin tiedämme, lasipinnat ja ikkunat ovat rakennusten ja muiden rakenteiden keskeisimpiä elementtejä, joiden tulisi olla optisesti virheettömässä kunnossa. Erinäiset taloyhtiöt ja laitokset, rakennusliikkeet kuin yksityshenkilöt ovat päässeet tämän Novus-menetelmän ansiosta merkittäviin ajallisiin ja rahallisiin säästöihin, olisihan toinen ja huomattavasti kalliimpi vaihtoehto ollut lasien, ikkunoiden vaihto.

Novus -menetelmä soveltuu erinomaisesti seuraaviin korjattaviin kohteisiin:

  • ajoneuvojen lasit
  • laivojen ikkunat
  • näyteikkunat
  • muut rakennusten ikkunat
  • hissien lasit
  • lasipöydät

Novus –vakuumihionnan ansiosta vaurion korjauksen nopeus ja vaivattomuus paikanpäällä kohteessa tuovat merkittävää säästöä korjauksen kokonaiskustanuksissa. Siksi Novus -hionta onkin kiistämättä aina ylivoimaisesti se paras ja järkevin vaihtoehto lasien kunnostuksille.