Novus

Lasinvaihto

Särö tuulilasissa. Onko uusi tuulilasi oikea ratkaisu?

Vaikka  Novus -tuulilasiammattilaiset pystyvätkin korjaamaan yli 75 % kaikista vaurioista on tilanteita, jolloin tuulilasinvaihto on ainoa oikea ratkaisu. Lasi voi olla niin pahasti vaurioitunut tai kulunut, ettei korjaaminen ole lainkaan suositeltavaa.  Mottommehan on

Korjaamme aina, kun on mahdollista. Vaihdamme vasta, kun se on välttämätöntä!

Noihin 25 % -tapauksiin novus® – korjaamoissamme on tarjolla ammattitaitoista tuulilasin vaihtoa ja ennen kaikkea OEM-standardien mukaisesti valmistettuja St. Gobainin, Pilkingtonin tai NordGlass carglass tuuli- sekä kaikkia muita autolaseja 100 %:lla asiakastyytyväisyydellä.

Novus -yrittäjämme ovat lasiasiantuntijoita ja myös taitavia tuulilasien asentajina, jotka antavat työlleen aina kirjallisen takuun ja hoitavat yhteyksiä vakuutusyhtiöihin. Novus – korjauspisteemme ovat yrittäjävetoisia ja jokainen asiakas on meille yrittäjille – sydämen asia!

Soita tai tule käymään, niin teemme sinulle tarjouksen nimenomaan sinun autoosi sopivasta oikeasta tuulilasista, sillä on ehdottoman tärkeää asentaa oikea tuulilasi entisen tilalle. On siis aina tiedettävää mm.

  • lasin värisävy
  • lasiin sijoitetut tunnistimet (mm. sadetunnistin, kaistavahti, kosteustunnistin)
  • antennit (mm. radio, TV, GPS),
  • HUD – näyttö, lasin lämmitysmekanismit,
  • akustiikka- ja lämpösäteilyn heijastusominaisuudet,
  • uusittavat listat, kiinnikkeet ja painikkeet.

Autosi korirakenteen kiertojäykkyys voi olla peräti reilun kolmanneksen kiinni tuulilasista ja tuulilasilla on vaikutusta turvatyynyjärjestelmään. On siis tärkeää, että tuulilasi on hyvässä kunnossa ja turvallinen kaikilta osin.

Huom! Tiedosta lasin ominaisuudet! Vääränlainen tuulilasi voi aiheuttaa mm. meluongelman ja/ tai ilmastoinnin vajatoiminnan tai ylikuormittumisen.