Novus

Novus plastic polish

Kaikenlaisten muovipintojen kunnostukseen ja entisöintiin

Siitä lähtien kun Novus on vuonna 1973 esitellyt ensimmäisen kerran Novus Plastic Polish muovien hoitoaine-sarjansa, markkinoille oli tullut huima määrä uusia muovi- ja akryylituotteita.  Vaikkakin niitä on paljon ympärillämme, niin niiden hoito on monille jäänyt arvoitukseksi. Siksi suosittelemme, että tutustut tähän sivuun ja voit saada apua muovituotteiden kunnostukseen ja aineisiin, jotka eivät vahingoita niiden sisäistä rakennetta!

Käyttämällä yksinkertaista tekniikkaa ja NOVUS Plastic Polish – aineita, kuten

  • Novus # 1 Clean & Shine  -puhdistus- ja antistaattisuuden pinta-ainetta,
  • Novus # 2 Fine Scratch Remover  – hienojen naarmujen hionta-ainetta ja
  • Novus # 3 Heavy Scratch Remover  -syvempien naarmujen hioma-ainetta

Muovituotteet saavat uuden elämän ja näyttävät taas uudenveroisilta. Parasta kaikesta on se, ettei tarvitse olla ammattilainen, jotta entisöintityösi tulos olisi ammattilaisen tasoa.

Kokeilemalla Novus Plastic Polish – aineitamme ymmärrät, miksi muovi- ja akryylituotteiden valmistajat käyttävät itse Novus Plastic Polish -aineita jo vuosia ja myös suosittelevat niitä muovituotteidensa kunnossa pitämisessä.

NOVUS Plastic Polish on vuosia ollut parhaiten pidetty salaisuus, mutta maailma saa kuitenkin kuulla miljoonien ihmisten suulla, että Novus aineet palauttavat muovi/akryylituotteiden loiston ja pitävät ne hyvässä kunnossa. NOVUS Plastic Polish – aineet ovat säästäneet sekä valmistajille, että kuluttajille monia miljoonia euroja jo lähes 40 vuoden ajan!

Aineet ovat niin hyviä, että myös lentokoneiden valmistajat mm. McDonnell Douglas suosittelee niiden käyttöä, myös pienlento- ja purjekoneiden valmistajat ovat otettuja aineen toimivuudesta.

Aineet soveltuvat mm. seuraavien tuotteiden kunnostukseen:

DVD:t, videopelit, CD:t, Auton sisäpintoihin; mittaristoihin, kromilistat, akryylimaalipinnat, mikroaaltouunien, jääkaappien, ulkopintoihin, moottoripyörien, moottorikelkkojen tuulisuojiin, kypärien visiireihin, jne.

Tilaa tuotteita tästä